Δελτία Τύπου

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνος κ. Μανώλης Γεωργάτος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο εξαιρετικά σημαντικές δωρεές που έγιναν στο Κολυμβητήριο, από τον συντοπίτη μας κ. Νικόλαο Σταθόπουλο στην μνήμη της αδελφής του Καλλιόπης (Πόπης) Σταθοπούλου που πρόσφατα απεβίωσε.

«Η αγαπημένη μας Πόπη, όπως όλοι την γνωρίζαμε, είχε κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας στο εμπορικό κέντρο της Νέας Μάκρης, ήταν ενεργό μέλος της κοινωνίας μας και υπήρξε πάντα φιλική και ευχάριστη με τους συνδημότες της», σημειώνει ο κ. Γεωργάτος.

Η μία δωρεά αφορά σε ένα ειδικό αμαξίδιο για άτομα με κινητικά προβλήματα, το οποίο βοηθά τον χρήστη, προκειμένου, πριν από την είσοδο του στην κολυμβητική δεξαμενή και μετά την έξοδο του, να έχει την δυνατότητα της χρήσης μπάνιου, χωρίς τη χρήση του δικού του αμαξιδίου.

Η δεύτερη δωρεά αφορά σε ένα ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα (γερανάκι) για άτομα με κινητικά προβλήματα, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο νερό της κολυμβητικής δεξαμενής.

Οι δύο δωρεές έρχονται να συμπληρώσουν, μαζί με το ανυψωτικό μηχάνημα που είναι ήδη εγκατεστημένο, την διαδικασία της πλήρης πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα στην κολυμβητική δεξαμενή, δίνοντας λύση στην άσκηση και στην ψυχαγωγία των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.