Δελτία Τύπου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άμεση επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου που βρίσκεται στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Το Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης, το οποίο έδωσε άλλη πνοή στην ευρύτερη περιοχή λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων  που παρέχει, κατασκευάσθηκε & εγκαινιάσθηκε το 2000 επί δημαρχίας Ιορδάνη Λουίζου, ενώ το Κολυμβητήριο λειτούργησε το 2005.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα Μανώλης Γεωργάτος δήλωσε:

Είκοσι τέσσερις (24) μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, η άριστη συνεργασία και υποστήριξη όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου & των εργαζομένων της Κοινωφελούς Επιχείρησης αποδίδει καρπούς. Αξίζουν  πολλά  συγχαρητήρια  σε  όλους…

 Το «στολίδι» του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης, το Κολυμβητήριο μας -εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα- είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς & μεγάλους.  

Μία «βαλτωμένη χρηματοδότηση» -όπως την είχε χαρακτηρίσει προεκλογικά ο Δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας– χάρη στις μεθοδικές μας ενέργειες μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να «κινηθεί».  

Οι βασικοί παράγοντες για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου είναι:

H χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής για την ενεργειακή αναβάθμιση της θέρμανσης του κολυμβητηρίου.

Η με ιδίους πόρους χρηματοδότηση των εργασιών:
-Της αντικατάστασης της χαλαζιακής άμμου 22 τόνων στα φίλτρα καθαριότητας του νερού,
-Της επισκευής και συντήρησης των αμμοφίλτρων
-Της προμήθειας νέου ρομπότ καθαρισμού των κολυμβητικών δεξαμενών
-Της επισκευής των αντλιών ανακύκλωσης του νερού
-Της προμήθειας δοσομετρικής αντλίας χλωρίωσης του νερού
-Της επισκευής του ηλεκτρικού ανελκυστήρα ΑΜΕΑ
-Της τοποθέτησης ελεύθερου δικτύου πρόσβασης στο διαδίκτυο

Πρωτεργάτης στο όνειρο της επαναλειτουργίας του κολυμβητήριου δεν είναι άλλος από τον Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα, στο οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πλήρη στήριξη και μεθοδικότητα  ώστε να μην καθυστερήσει  καμία  διαδικασία  για  την  λειτουργία  της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης.

Πολλά «ευχαριστώ» στην Περιφέρεια Αττικής για την χρηματοδότηση του έργου, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαραθώνος και στον Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Σωτηρίου για την συμμετοχή τους στην διαδικασία  της  ενεργειακής  αναβάθμισης.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον δημότη μας Νίκο Σταθόπουλο για την χορηγία μηχανημάτων ΑΜΕΑ καθώς και τον μεγάλο ευεργέτη μας Αθανάσιο Μαρτίνο και το ίδρυμα ΑΙΓΕΑΣ που εκπροσωπεί, για την χορηγία ελαιοχρωματισμού  της όλης αθλητικής εγκατάστασης του Κολυμβητηρίου.

Κλείνοντας, θα ήθελα να γνωρίζετε πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε καθημερινά να γνωρίσετε από κοντά το Κολυμβητήριο  και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις του. Ελάτε όλοι μαζί να δώσουμε πνοή και ζωντάνια στον υδάτινο κόσμο.

Έναρξη μαθημάτων: Από Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Εγγραφές: Από Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 (9πμ-1μμ)

Τηλέφωνο: 2294069819

Email: kedmapool@gmail.com